Wimpers verven

BELANGRIJK UPDATE!

Beste klanten, op dit moment kunnen we deze service niet aanbieden. Excuus voor het ongemak.

Wimpers verven in Utrecht

Wimpers zijn van grote invloed op het uiterlijk van elke vrouw. Donkere en lange wimpers laten je ogen stralen en maken je blik verleidelijk. Jammer genoeg heeft niet iedereen van nature van die mooie volle en lange wimpers. Voor veel dames is mascara daarom dagelijks het go-to make up product, maar dat mascara veel nadelen heeft, weet ook iedereen. 

Om die reden is wimpers verven de ideale oplossing. Door je wimpers te verven hoef je je geen zorgen meer te maken over mascara die uitloopt. Ook lenzendragers zijn gebaat bij het wimpers verven, simpelweg omdat er dan geen stukjes meer in je ogen terecht komen. Bij het verven van je wimpers wordt heel precies verf aangebracht vanaf het begin tot aan het eind van elk haartje. Daardoor krijgt je wimper een egale donkere kleur en lijken ze vanzelfsprekend voller. Zo zien je ogen er ook zonder make up veel sprekender uit. 

Bij BBeauty in Utrecht verven je wimpers in elke kleur die je maar wil. Onze specialisten bespreken samen met jou welke kleur het best bij je huids- en haarkleur past. Het vinden van de juiste kleur is essentieel om je ogen te laten spreken.

Wimpers verven

15 min

Wimpers + Wenkbrauwen verven

25 min

*Let op! Deze salon behandeld alleen vrouwen

Ook nieuwsgierig naar onze andere behandelingen?

Hoelang duurt het wimpers verven?

De behandeling duurt ongeveer 20 minuten afhankelijk van de gekozen kleur en donkerte. Bij Bbeauty Utrecht werken we met experts, dus we werken secuur en nemen de tijd voor je. Wil je het beste en mooiste resultaat? Combineer dan wimpers verven met de behandeling wimpers liften

Hoe vaak moet de behandeling herhaald worden?

Het mooie van geverfde wimpers is dat je niet bang hoeft te zijn voor een fikse plensbui. De wimperverf blijft lang zitten. De gemiddelde wimperkleur blijf je ongeveer een maand goed zien. Geleidelijk worden je wimpers lichter van kleur, dit komt door de wimperhaartjes die langzaamaan uitvallen. Dan zul je aan de slag moeten met verf. 

Is het verven schadelijk voor mijn wimpers?

Verven is absoluut niet schadelijk voor je wimpers. Als je je wimpers vaak verft, kunnen ze misschien een beetje uitdrogen. Met behulp van een speciale serum kun je dit goed behandelen. Je wimpers blijven zo goed verzorgd en doorvoed.

Kun je mascara dragen over je geverfde wimpers?

Dat kan zeker, maar het is niet nodig. Het idee achter geverfde wimpers is dat je even geen mascara hoeft te gebruiken om je wimpers mooi te laten zijn. Als je je wimpers hebt laten verven, dan is het raadzaam om ook in een goede wimperkruller te investeren. Met een goede wimperkruller zorg je voor een extra mooie curl.