Browlifting

Browlifting in Utrecht

Heb jij ook wenkbrauwen waarbij de haartjes alle kanten op groeien? En wil je dat op een mooie manier tegengaan? Dan is een Brow Lift is dé oplossing voor jou! Met een Brow Lift, ook wel bekend als Brow Lamination of Fluffy brows, krijg je aantrekkelijke en sprekende wenkbrauwen zoals we ze van Cara Delevigne kennen.

Bij een Brow Lift behandeling plaatsen we de natuurlijke wenkbrauwhaartjes in de juiste richting. Deze Brow Lift doen we met een speciale lotion die ervoor zorgt dat je wenkbrauwen er direct voller & strakker uitzien. Afhankelijk van hoe snel de haartjes groeien, blijven je perfecte volumineuze wenkbrauwen ongeveer zes weken zichtbaar.  

BBeauty Utrecht is de specialist voor Brow Lift in Utrecht. Naast Brow Lift en Brow Lamination kun je bij ons terecht voor alle vormen van Brow styling. Wil je meer weten over wenkbrauwbehandelingen bij Bbeauty?  Neem dan contact op en boek een behandeling.

Browlifting

50

45 min

Browlifting + Wenkbrauwen Verven

55

60 min

Browlifting + Wenkbrauwen Verven+ Epileren

60

60 min

*Let op! Deze salon behandeld alleen vrouwen

Ook nieuwsgierig naar onze andere behandelingen?

Is een brow lift schadelijk voor de wenkbrauwhaartjes?

Een Brow lift behandeling van BBeauty Utrecht is in principe niet schadelijk voor de wenkbrauwhaartjes. Wij gebruiken namelijk de juiste producten en de juiste inwerktijden. Het is wel belangrijk om niet te vaak een Brow lift te doen, zorg ervoor dat er tussen de behandelingen een periode van twee maanden zit.

Voor wie is deze behandeling geschikt?

Iedereen met genoeg haartjes in de wenkbrauwen. Als er te weinig haartjes groeien of er happen uit de wenkbrauw zijn, zal er geen optimaal resultaat zijn. Zelfs bij erg dunne wenkbrauwen kan een Brow lift de oplossing zijn om volume te creëren. Ook mensen die van zichzelf wilde borstelige wenkbrauwen hebben, kunnen bij een Brow lift gebaat zijn. Doordat de haartjes allemaal in één richting worden geplaatst, blijven je wenkbrauwen prachtig in model.

Hoelang blijft een brow lift zitten?

Dat verschilt heel erg per persoon en de groeicyclus van de wenkbrauwharen, maar meestal blijft het resultaat 1 tot 3 maanden zichtbaar. Gemiddeld blijf je het effect 4 tot 6 weken goed zien en zwakt het resultaat daarna geleidelijk af. Om de Brow lift behandeling compleet te maken kan je ervoor kiezen om het direct erna te laten verven met een mooie kleur. Zo zul je nog langer kunnen genieten van het volumineuze effect van de lift.