Wimperlift

Wimperlift / Lash Lifting in Utrecht

Steeds meer mensen zijn nieuwsgierig naar het effect van een lash lift. En zeg nou eerlijk, wie wil nou niet van die mooie lange wimpers? Een lash lift is de behandeling die ervoor zorgt, dat jouw ogen zullen spreken. Met een lash lift worden je wimpers in een krul gezet, die er niet meer uit gaat. 

Lash volume length lifting (LVL-lifting) is een simpele methode waarbij de natuurlijk wimpers meer volume krijgen. Bij een Lash lift behandeling worden je eigen wimpers vanaf de wortel met behulp van een silicone mal gelift. Door met een speciale crème en volumizer te werken, krijgen je een wimpers een nieuwe vorm. Het resultaat van de lash lift is gekrulde, volle, lange en gezonde wimpers.

Bij BBeauty ben je aan het juiste adres voor lash lift in Utrecht. Voor het mooiste resultaat van de lash lift behandeling raden wij aan om het te combineren met wimpers verven. Hierdoor creëer je egale en volle look. Kom langs in onze schoonheidssalon aan de Amsterdamsestraatweg of boek hier je behandeling.

Wimperlifting / Lash Lifting

60

45 min

Wimperlifting / Lash Lifting + verven

65

60 min

*Let op! Deze salon behandeld alleen vrouwen

Ook nieuwsgierig naar onze andere behandelingen?

Voor wie is wimperlifting geschikt?

Wimperlifting is voor iedereen geschikt, die mooie volle wimpers wil en geen zin heeft in wimperextensions. Lash lifting is geschikt voor korte en lange krullende wimpers. Met wimperlifting bereik je een natuurlijk effect, daarbij gebruiken we een speciale crème die je wimpers voeden en extra bescherming bieden. Bij wimperlifting zullen je wimpers nooit te lijden hebben. 

Hoe lang heb ik plezier van mijn lashlift?

Een lash lift blijft ongeveer 4 weken zichtbaar. Afhankelijk van de snelheid van je groeicyclus kan het resultaat soms ook wel 6 weken zichtbaar zijn. 

Is de behandeling pijnloos?

Ja een wimperlifting behandeling is volledig pijnloos.

Hoelang duurt een LVL behandeling?

Reken voor een Lash Volume Lift behandeling ongeveer 50 min. Wil je direct daarna je wimpers verven. Dan duurt het iets langer.

Wat is het verschil met wimperextensions?

Het grote verschil tussen wimperlifting en wimperextensions is dat er bij extensions dunne haartjes met lijm aangebracht worden. Wimperlifting is geheel natuurlijk, hierbij worden de wimperharen gekruld. Door je wimpers direct ook te laten verven bereik je het mooiste effect.