Hennabrows

Henna Brows in Utrecht

Bij een jonge stralende look horen adembenemend mooie wenkbrauwen. Verven met Henna is de manier om je wenkbrauwen te laten spreken. Henna Brows zien er verzorgd uit en accentueren jouw wenkbrauwen op een mooie manier.

Henna Brows is een lichte maar zeer effectieve methode voor het verven van wenkbrauwen. Net als bij het verven met normale wenkbrauwverf gaat het bij Henna brows om het verven van de wenkbrauwhaartjes. De Henna geeft alleen een extra effect, de verf blijft namelijk tot wel twee weken op de huid zitten. Dat geeft je wenkbrauwen een volumineuze look, waardoor kleine oneffenheden niet opvallen. Je zult geen make up voor je wenkbrauwen meer nodig hebben, want Henna Brows geven je een natuurlijk stralende look. 

 BBeauty is de place to be voor Henna Brows in Utrecht. Samen bespreken we jouw en kijken we welke vorm en kleur het Henna het mooist bij jouw huid en haren past. Bel nu of maak een afspraak via de website.

Henna Brows (zonder epileren)

50

45 min

Henna Brows (met epileren)

55

60 min

*Let op! Deze salon behandeld alleen vrouwen

Ook nieuwsgierig naar onze andere behandelingen?

Hoelang duurt de Henna Brows behandeling?

De hennaverf heeft 15 tot 20 minuten nodig om in de wenkbrauwen te trekken. De Henna blijft gemiddeld 14 dagen op de huid zitten en blijft tot wel 4 weken zichtbaar in je wenkbrauwhaartjes.

Hoe vaak moet de behandeling herhaald worden?

Na twee weken zal de intensiteit van de Henna brows afnemen. De kleur zal dan langzaam vervagen.

Voor wie is deze behandeling geschikt?

Een behandeling met Henna is vooral interessant voor dames die van zichzelf al volumineuze wenkbrauwen hebben. Voor een langduriger effect of bij dames met erg dunne wenkbrauwen met kale plekjes raden we microblading aan. Dat is een semi-permanente make up techniek.

Is henna geschikt voor mensen met allergieën?

Allergische reactie komt weinig voor. Om er zeker van te zijn dat je niet allergisch bent voor wenkbrauw-henna, kan ik een testje doen. Door middel van een henna op je pols aan te brengen. Krijg je binnen 48 uur geen allergische reactie? Dan kan de henna brow behandeling veilig worden toegepast.Henna is een 100% natuurlijk product dat in de vorm van poeder komt. Na vermenging met water wordt het een dikke pasta. Het verschil tussen en Henna en chemische verfsoorten is dat Henna een beschermend en gekleurd laagje over de wenkbrauwhaartjes legt. Chemische verfsoorten trekken in de haartje en bedekken deze helemaal.