Wenkbrauwen verven

BELANGRIJK UPDATE!

Beste klanten, op dit moment kunnen we deze service niet aanbieden. Excuses voor het ongemak.

Wenkbrauwen verven in Utrecht

Voor wie niet elke dag aan de slag wil met wenkbrauwpotloden en verschillende wenkbrauwpoedertjes kan in onze salon aan de Amsterdamsestraatweg in Utrecht om haar wenkbrauwen te verven. Door je wenkbrauwen te verven kan je de make up laten staan, bespaar je tijd en heb je een poosje geen omkijken naar de kleur van je wenkbrauwen. Er zijn twee opties waar je voor kunt kiezen: het verven met reguliere wenkbrauwverf of hennabrows. 

Met wenkbrauwverf laat jij gezicht spreken en geef jij je wenkbrauwen meer kleur. Met de verf wordt er een dun laagje aangebracht met als effect direct vollere wenkbrauwen. Met name de dunne uiteinden van je wenkbrauwhaartjes zijn gebaat bij wenkbrauwverf. 

Wenkbrauwverf is verkrijgbaar in veel verschillende tinten, maar welke kleur past het best bij jouw gezicht? Bij BBeauty Utrecht bespreken onze specialisten met jou welke kleur wenkbrauwverf het beste bij jou past. Wil je lekker dichtbij je wenkbrauwen epileren en verven in Utrecht? Kom dan langs in onze schoonheidssalon aan de Amsterdamsestraatweg.

Wenkbrauwen - Verven

15 min

Wenkbrauwen + Wimpers verven

20 min

*Let op! Deze salon behandeld alleen vrouwen

Ook nieuwsgierig naar onze andere behandelingen?

Hoelang duurt de behandeling wenkbrauwen verven?

In principe duurt het verven van wenkbrauwen maar 10 tot 15 minuten inclusief inwerktijd. Alleen voor het optimale effect van geverfde wenkbrauwen raden we aan ze in een mooie shape te brengen door ze te epileren. Als je je wenkbrauwen epileert voordat je ze verft voorkom je ook eventuele huidirritatie. Bij BBeauty Utrecht bieden wij een speciale manier van epileren aan: epileren met een draadje ofwel ‘threading’.

Hoe vaak moet de behandeling herhaald worden?

Nadat je je wenkbrauwen hebt laten verven, heb je een aantal weken geen omkijken meer naar de kleur van je wenkbrauwen. Na een periode van ongeveer 3 weken zul je je wenkbrauwen weer moeten bijwerken. Wil je dat de kleur van je wenkbrauwen vol en sprekend blijven, dan raden we aan je wenkbrauwen regelmatig te laten verven. In onze schoonheidssalon aan de Amsterdamsestraatweg kun je bij iedere behandeling ook weer een vervolgbehandeling inplannen.

Voor wie is het verven van wenkbrauwen geschikt?

Heb je dunne wenkbrauwen of ontbreken er haartjes? Let er dan op, dat de verf deze plekjes niet maskeert. Door je wenkbrauwen te verven kunnen kale plekjes juist meer opvallen. In dat geval zou hennabrows een mooi alternatief kunnen zijn. De hennaverf kleurt ook de huid. Een ander alternatief is een vorm van PMU: Microblading.

Wat is de grootste fout bij het verven van wenkbrauwen?

Je wenkbrauwen verven met haarverf is een echte faux pas. Op internet zijn er tal van tips te lezen van mensen die denken dat ze hun wenkbrauwen met haarverf kunnen kleuren. Dit moet je absoluut niet doen. De huid onder je wenkbrauwen is erg gevoelig en aangezien haarverf redelijk agressief is, kan het allergische reacties opwekken. Laat je wenkbrauwen door een specialist van BBeauty in Utrecht verven. Zo weet je zeker dat het goed gedaan wordt en krijg je deskundig advies van een wenkbrauwstyliste.