Wenkbrauwen harsen

BELANGRIJK UPDATE!

Beste klanten, op dit moment kunnen we deze service niet aanbieden. Excuses voor het ongemak.

Wenkbrauwen - Harsen

Mooi geaccentueerde wenkbrauwen spreken boekdelen en benadrukken je sterke kenmerken. Door je wenkbrauwen te harsen creëer je op een snelle manier strakke en perfect gevormde wenkbrauwen. Bij het waxen worden haren met wortel en al verwijderd, waardoor je langdurig resultaat behoudt

Bovenlip - Harsen

Het bovenlip harsen komt regelmatig voor. Er wordt vaak voor deze specifieke behandeling gekozen door dames met haargroei op de bovenlip. Iets wat met de jaren komt, maar er zijn ook veel jonge meiden die hier tegenaan lopen. Vaak zie je donkere donshaartjes op de bovenlip of beharing met lange, witte haartjes bij neus en de mond. Door je bovenlip te harsen is dit probleem eenvoudig en snel opgelost. 

Wenkbrauwen - Harsen

15 min

Bovenlip - Harsen

5 min

*Let op! Deze salon behandeld alleen vrouwen

Ook nieuwsgierig naar onze andere behandelingen?

Hoe kan ik me voorbereiden op het waxen?

Het is belangrijk dat je je 2 tot 3 weken voor de behandeling niet scheert. De haartjes moeten minimaal een halve centimeter lang zijn om het haarzakje te kunnen verwijderen. Bij het waxen worden namelijk de haartjes en de haarzakjes verwijdert. Als de haartjes te kort zijn, worden ze niet compleet weggehaald en groeien ze sneller weer terug. Daarnaast is het handig om het lichaamsdeel wat gewaxt wordt van te voren goed te scrubben.

Hoe vaak moet ik het waxen herhalen?

Geharste haren groeien binnen 3 a 6 weken na het waxen weer terug. Onder andere het seizoen speelt daarin een belangrijke rol. In de zomer groeien haren en nagels sneller dan ‘s winters. Door de drie verschillende ontwikkelingsfases van het haar: de groeifase, de rustfase en de fase waarin het haartje uitvalt, zullen de haren niet allemaal tegelijkertijd en egaal teruggroeien. Het kan dus zo zijn dat er bepaalde haartjes in een rustfase zitten terwijl jij je laat harsen.

Hoe kan ik het waxen minder pijnlijk maken?

Over het algemeen is waxen niet de meest aangename behandeling. Om het toch zo prettig mogelijk te maken is het handig om het te harsen gedeelte de avonden voor de behandeling grondig te scrubben. Hierdoor worden de dode huidcellen verwijderd. Bovendien heeft een regelmatige scrubsessie een positief effect op de haartjes, die worden namelijk iets losser. Het waxen zal daardoor een stuk makkelijker gaan.