Tanden

Tanden bleken in één behandeling

Ook in Utrecht blijft de vraag naar tanden bleken stijgen. En dat is ook niet vreemd, want steeds meer mensen willen een verzorgde en stralend witte glimlach. Onder de invloed van kleurstoffen en voedingsmiddelen wordt de glazuurlaag van je gebit steeds dunner met als gevolg dat je tanden donkerder worden. Juist omdat je gebit en een stralende glimlach je visitekaartje naar de wereld is, zijn er veel mensen die hun tanden laten bleken. 

Bij BBeauty in Utrecht doen we het tanden bleken met een combinatie van blauw LED licht en een peroxidevrije bleekgel. Je tanden bleken met deze methode garandeert het beste resultaat, is 100% veilig voor het glazuur en levert geen geïrriteerd gevoel op voor je tandvlees en tanden. Na de tandenbleek behandeling loopt u direct met het eindresultaat de salon uit. Over het algemeen kleurt het gebit bij de eerste behandeling 4 tot 8 tinten lichter. Omdat ieder gebit uniek is, is dit een gemiddelde indicatie en helaas geen garantie. 

Overweeg je ook om een cosmetische tanden bleek behandeling te boeken. Kom dan even langs in onze salon vlakbij het centrum van Utrecht aan de Amsterdamsestraatweg. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialisten informeren je over de mogelijkheden. Wil je meer weten over tanden bleken en de kosten? Kijk dan even bij de prijzen voor tanden bleken in onze prijslijst. 

Tanden bleken - Basic Treatment*

50

60 min

Tanden bleken - Perfect Treatment*

65

80 min

Tanden bleken - Pro Treatment*

99

90 min

Tanden bleken - Pro+ Treatment*

120

150 min

*Let op! Deze salon behandeld alleen vrouwen

Ook nieuwsgierig naar onze andere behandelingen?

Hoelang duurt de behandeling tanden bleken?

Dat is compleet afhankelijk van de bleekmethode waar je samen met de specialist voor kiest. Afhankelijk van het gewenste resultaat ga jij na ongeveer 1-3 uur met een stralend witte glimlach weer de deur uit. 

Wat voor resultaat kan je verwachten na het tanden bleken? Hoe vaak herhalen?

De belangrijkste factor voor het het uiteindelijke resultaat is de basiskleur van je tanden. Is je tand erg donker, dan kan het misschien langer duren voor je het gewenste effect zult zien. Daarbij zijn je eet- en drinkgewoonte van sterke invloed op de verkleuring van je tanden. Over het algemeen zullen je tanden na 1 tot 3 jaar weer verkleuren. Mondhygiëne en roken zijn ook bepalend voor de kleur van je tanden. De behandeling kan iedere 2 jaar herhaald worden voor het beste resultaat. 

Voor wie is deze behandeling geschikt?

Volwassenen vanaf 18 jaar kunnen hun tanden laten bleken. Ook mensen met verkleuring door jarenlang gebruik van bepaalde voedings- en geneesmiddelen kunnen gebaat zijn bij deze behandeling. Overleg voor de zekerheid met je tandarts of je gebit geschikt is voor een Opalescence behandeling.

Wanneer mogen tanden niet gebleekt worden?

  • Vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven
  • Bij het gebruik van medicatie die sterk reageert op licht
  • Bij overgevoeligheid voor licht
  • Bij mensen jonger dan 18 jaar

Doet het tanden bleken pijn?

Nee, tanden bleken is een behandeling waarbij je geen pijn zult ervaren.