Permanent Make-Up – Lippen

PMU Lippen in Utrecht

Welke vrouw droomt nou niet van vollere lippen? Door celebrities als Kylie Jenner zijn ‘full lips’ de laatste jaren erg populair geworden. Voor vrouwen die van nature niet zulke volle lippen hebben of vinden dat hun mond niet symmetrisch genoeg is, zijn PMU lippen een ideale uitkomst. PMU staat voor Permanent Make Up. Met PMU geef jij je lippen een absolute boost en krijg je prachtige full lips. Een groot voordeel van PMU lips is dat je je geen zorgen hoeft te maken over het bijwerken met lippenstift, lipliner of onverzorgde lippen. Met PMU krijgen je lippen namelijk een gezonde levendige kleur en zien ze er altijd goed verzorgd uit. Door PMU full lips krijg je een prachtige stralende glimlach. 

Door met permanente make up te werken kunnen we je lippen een mooie vorm geven, waardoor ze er beter uit zullen zien. Ook kunnen asymmetrische lippen symmetrisch gemaakt worden, zullen smalle lippen voller ogen en kunnen fletse lippen meer kleur krijgen. Permanente make up voor de lippen is er in verschillende pigment kleuren, hierdoor kan je je lippen een natuurlijke kleur geven of kun je er juist een extra accent op leggen. Met de natuurlijke pigment kleuren zal het anderen niet opvallen dat je PMU lippen hebt. 

Bij BBeauty in Utrecht willen we dat je gelukkig bent met je lippen en je glimlach. Daarom kun je bij ons rekenen op  een professionele en zorgvuldige behandeling. Je kan kiezen uit drie vormen van permanente make-up voor de lippen: lipliner, lipliner met shadow of de lippen volledig inkleuren. Twijfel je nog of PMU wel bij jou past? Onze specialisten geven je graag vrijblijvend advies. Je vindt ons aan de Amsterdamsestraatweg vlakbij het centrum in Utrecht.

Lip Liner (PMU)

Permanent lipliner spreekt eigenlijk voor zich, maar bij deze behandeling wordt heel secuur een lijntje getekend om de randen van jouw lippen. Op die manier worden je lippen heel mooi geaccentueerd en kan een kleine asymmetrie worden opgelost. We houden hierbij rekening met de kleur van je lippen voor een natuurlijke effect. Ook kan er een kleur aan de lipliner worden toegevoegd of kan er pigment op je lippen worden aangebracht. Je hoeft dan geen lipstick meer te gebruiken. Met name voor dames die graag een natuurlijke liplijn willen is dit een ideale oplossing. 

Fill Lips (PMU)

Bij deze behandeling wordt eerst permanente lipliner aangebracht en wordt daarna met een ombre schaduwtechniek de binnenkant van het lijntje gepigmenteerd. Bij lipshadow wordt er met een ombre effect gewerkt. Hierdoor krijg je een natuurlijke schaduw vanaf de contouren van je lippen. Een ideale manier om zichtbare oneffenheden te corrigeren en een perfecte vorm van je lippen te creëren. 

Lip Liner (PMU)*

250

120 min

Fill Lips (PMU)*

290

250 min

Touch up (1 jaar)*

145

120 min

Touch up (2 jaar)*

190

190 min

*Let op! Deze salon behandeld alleen vrouwen

Ook nieuwsgierig naar onze andere behandelingen?

Hoe kan ik me voorbereiden op een PMU lippen behandeling?

Wij raden aan om 24 uur voor de afspraak geen aspirine, alcohol, drugs of bloedverdunners te gebruiken. Die maken namelijk je bloed dunner waardoor je sneller zult gaan bloeden en je huid moeizamer herstelt. Je kan wel paracetamol gebruiken. Na de behandeling krijg je een nazorgformulier en verzorgingscrème mee.

Voor wie zijn PMU lippen geschikt?

Permanente lipliner en Full Lips zijn ideaal voor elke vrouw die vaak lipstick draagt en misschien niet helemaal blij met de vorm van de lippen. Als je de volle lippen van vroeger mist of als je de asymmetrische vorm van je mond niet mooi is, kunnen PMU lippen de oplossing zijn. Helaas passen PMU niet bij elke huidskleur. Donkere huidtinten zijn moeilijker te behandelen dan lichtere huidtinten. Voor deskundig advies kun je altijd even langskomen in onze salon aan de Amsterdamsestraatweg in Utrecht.

Doet het een PMU Full lips behandeling pijn?

Je lippen zijn natuurlijk van zichzelf al erg gevoelig. Permanente make-up lippen aanbrengen zal daarom niet heel fijn voelen en wordt door sommigen ook als pijnlijk ervaren. Gelukkig kunnen we je lippen met een verdovende zalf verdoven en zal de ergste pijn worden omgezet in een vervelend gevoel. Na de behandeling zijn je lippen misschien een beetje geïrriteerd en opgezwollen, maar dit trekt na een dag weg.