Gellak

Gellak in Utrecht

Dat nagels lakken een kunst op zich is, weet elke vrouw. Het lijkt zo makkelijk, maar iedereen kent het baalmoment als je na het lakken net iets te snel aan de slag gaat en er lelijke plekken in de lak ontstaan. In het ergste geval begint de lak na twee dagen alweer los te laten of te ‘chippen’. Dan was alle moeite voor niets, gelukkig behoren deze problemen met gellak tot het verleden.

Gellak is de gulden middenweg tussen gewone nagellak en gelnagels. Daarom is het ideaal voor mensen die geen gelnagels willen, maar wel lang van mooi blijvende nagels willen genieten. Gellak is een beschermende gellaag die onder een uv-licht wordt uitgehard. Met mooie, stevige en krasvaste nagels als resultaat. Gellak nagels blijven tot wel 3 weken onbeschadigd en perfect zitten. Gellak is ongelofelijk veelzijdig en net als gewone nagellak in ontelbaar veel kleuren beschikbaar. 

BBeauty is het adres voor gellak in Utrecht. Juist voor dames in Utrecht die naast mooi verzorgde handen en nagels ook de conditie van hun nagels willen verbeteren, is deze behandeling uitermate geschikt. Dus voor het fantastische resultaat van gellak kan je in onze salon aan de Amsterdamsestraatweg in Utrecht terecht.

Gellak

25

45 min

Gellak - Verwijderen

15

15 min

Ook nieuwsgierig naar onze andere behandelingen?

Hoe vaak moet de behandeling herhaald worden?

Een gellak behandeling kan om de 2-3 weken herhaald worden. Helaas is opvullen bij gellak niet mogelijk. Er zal altijd opnieuw gelakt moeten worden. Dat heeft als voordeel dat je elke keer de optie hebt om van kleur te veranderen.  

Hoe kan ik gellak verwijderen?

Gellak verwijderen kun je zelf doen met behulp van wat watjes, aceton en aluminiumfolie. Wil je liever een professional je gellak laten verwijderen in Utrecht? Dat kan bij Bbeauty aan de Amsterdamsestraatweg in Utrecht. Wij voorkomen dat je nagels beschadigen of dat er restjes gel achterblijven.  

Voor wie is deze behandeling geschikt?

Gellak is ideaal voor degene die wel mooie en goed verzorgde nagels wil, maar niet met kunstnagels wil rondlopen. Heb je broze of zwakke nagels dan kan je wel gellak dragen, alleen niet te lang. Om je nagels te laten herstellen, is een pauze af en toe noodzakelijk. 

Wat kun je verwachten van een onze gellak behandeling?

Een gellak behandeling ziet er eigenlijk hetzelfde uit als die met normale nagellak. Terwijl jij plaats neemt in een van onze comfortabele stoelen, zullen we je nagels ontvetten en schoonmaken. Voordat we de gellak aanbrengen, worden je nagelriemen teruggeduwd en eventuele velletjes verwijderd. Mocht de behoefte er zijn, kunnen we meerdere lagen gellak aanbrengen voor extra stevigheid. Om de gellak op z’n plek te houden zal er nog een topcoat op de gellak worden aangebracht. De volgende stap is het drogen. Dit doen we door middel van uv-licht. Je doet je handen en in de droger en het uv-licht doet de rest. Je verlaat de salon met mooie, egale en droge gellak nagels