BIAB

BELANGRIJK UPDATE!

We hebben geweldig nieuws! Onze gewaardeerde medewerker Chevelle is begonnen als zelfstandige en biedt nu Allround Nagelstyliste aan als zzp’er. Ze heeft haar eigen boekingssysteem, dus je kunt nu eenvoudig een afspraak met haar maken via haar eigen website. Dezelfde vertrouwde locatie, maar nu met Chevelle’s persoonlijke touch. We zijn ontzettend trots op haar en kunnen niet wachten om je te verwelkomen voor prachtige Nagelbehandelingen.

Via deze link kan je direct boeken op haar eigen website en eigen tarief!

BIAB in Utrecht

Je bent vast bekend met shellac en acryl? Acryl is dik en stevig, maar heeft een nadelig effect op je nagels / moet weggevijld worden. Shellac is flexibeler en kan in een dunne laag aangebracht worden, maar blijft lang niet altijd goed zitten. BIAB nagels zijn de gulden middenweg!

BIAB staat voor “Builder in a Bottle” en is van het merk The Gel Bottle. Met BIAB nagels combineer je het dikkere en stevige effect van acryl en het flexibele van shellac. BIAB wordt in laagjes aangebracht dat zorgt voor prachtig egale nagels. De gel bevat voeding voor je natuurlijke nagels waardoor ze steviger en gezonder worden.  BIAB van The Gel Bottle wordt in verschillende neutrale tinten geleverd is vegan, niet op dieren getest en bevat geen chemische stoffen. 

Ben je geïnteresseerd in een BIAB behandeling in Utrecht kun je terecht bij BBeauty. Neem direct contact op en maak een afspraak via onze website.

NIEUWE SET - BIAB

60

90 min

NIEUWE SET - BIAB MET GELLAK

65

100 min

BIAB OPVULLEN - NATUREL

35

60 min

BIAB OPVULLEN - MET GELLAK

40

70 min

BIAB - VERWIJDEREN

15

15 min

*Let op! Deze salon behandeld alleen vrouwen

Ook nieuwsgierig naar onze andere behandelingen?

Hoe lang blijft BIAB zitten?

In principe blijft BIAB drie tot vier weken mooi. Daarna kun je BIAB blijven herhalen. Het enige waar je op moet letten, is dat het bij ernstig beschadigde nagels wel tot 6 maanden kan duren voor je weer sterke en gezonde nagels hebt. 

Voor wie is deze behandeling geschikt?

Iedereen kan een BIAB behandeling ondergaan. Vooral de nagelbijters en degene met korte en dunne nagels hebben baat bij de extra versteviging die BIAB biedt.

Wat doet BIAB voor je nagels?

Met een BIAB behandeling zorg je er ervoor dat jouw natuurlijke nagels lang, sterk en gezond blijven. Zo wordt de kans op scheuren verkleind. Daarnaast bevat BIAB een voedingsstof voor je natuurlijke nagels waardoor die na enige tijd duidelijk steviger zullen worden.