Manicure

Manicure in Utrecht

Een manicure is de behandeling voor de verzorging van handen en nagels. In tegenstelling tot wat veel mensen denken is een manicure veel meer dan alleen het nagelvijlen. Het gaat veel verder en voorziet in een belangrijk onderdeel van een goede lichamelijke verzorging. Tijdens een manicure krijgen jouw handen en nagels de aandacht die ze verdienen.

Bij BBeauty Utrecht zijn we ervan overtuigd dat ook de handen regelmatig verwend moeten worden. Er is immers geen enkel lichaamsdeel dat zoveel te verduren krijgt als je hand. En toch worden de handen vaak vergeten. Een manicure bij BBeauty is een complete verzorging voor handen en nagels. Door middel van warme handbaden en verzorgende lotions wordt je huid gekalmeerd. Als je handen helemaal ontspannen zijn, worden de nagelriemen naar achter geduwd en vijlen we je nagels in een mooie elegante vorm. Voordat de nagel wordt behandeld met nagelriemolie verwijderen we dode huidcellen onder de nagels. Als extra optie kun je kiezen voor een nagelbehandeling met Gellak of BIAB.

Wil jij ook mooie elegante verzorgde handen en nagels? Dan is een manicure bij BBeauty net buiten het centrum van Utrecht aan de Amsterdamsestraatweg ideale plek voor jou. Met veel liefde en aandacht verzorgen we jou handen en nagels. Bel voor een afspraak, boek online een afspraak of loop even langs in de salon op de Amsterdamsestraatweg.

Russische Manicure

30

45

Manicure

25

45 min

*Let op! Deze salon behandeld alleen vrouwen

Ook nieuwsgierig naar onze andere behandelingen?

Wat is een manicure?

Bij BBeauty Utrecht is een manicure is een compleet verzorgde behandeling waarbij je handen en nagels in het middelpunt staan. Tijdens de manicure vijlen we je nagels, duwen we de nagelriemen terug en worden dode huidcellen verwijderd. Naast de nagels vinden we bij Bbeauty Utrecht ook de hand erg belangrijk, daarom masseren we je handen en behandelen we ze met verzorgende lotions. Aansluitend kan je ervoor kiezen om je nagels te laten lakken of een andere nagelbehandeling bij te boeken. 

Hoe vaak moet de behandeling herhaald worden?

Je gebruikt je handen dag-in-dag-uit waardoor ze veel te verduren krijgen. Als je altijd verzorgde handen en nagels wil dan kan je regelmatig een behandeling doen. Ga daarbij uit van minimaal om de 2 maanden. Als je gellak of BIAB op je nagels hebt aangebracht dan moet de behandeling vaker herhaald worden, omdat de lak uitgroeit en opgevuld moet worden. Een gellak of BIAB behandeling is altijd handig om te combineren met een manicure.